Kuşkonmazlı Kuzu Beyti Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,67/5 Toplam: 6 Oy
view 8.817
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Kuşkonmazlı Kuzu Beyti Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Gastronom Pelin Dumanlı, MigrosTV mutfağında nefis lezzetler hazırlamaya devam ediyor! Sırada kuşkonmazlı kuzu beyti var. Pelin Dumanlı’dan lezzet dolu bu yemek tarifini alırken, püf noktaları da öğrendik. Tüm detaylar videomuzda. Pelin Dumanlı’nın nefis önerileri devam ediyor. Bu videolarımızı da kaçırmayın; közlenmiş patlıcan ve domates soslu kuzu kapamlık et, yürek kavurma tarifi.

Kuşkonmazlı Kuzu Beyti Yapımı:

1. Kuşkonmazları bir miktar tuz ilave ettiğiniz suda 3 dakika haşlayın ve buzlu su dolu kasede bekletin.
2. Yağlı kağıdın üzerine tereyağını doğrayın.
3. Limonu tereyağının üzerine rendeleyin.
4. Kimyon tohumunu ve doğradığınız maydanoz ve taze kekiği de ekleyin.
5. 1 diş sarımsağı da minik doğrayın ve ekleyin.
6. Baharatlı tereyağını yağlı kağıda sarın ve yarım saat buzluğa atın.
7. Yarım fincan zeytinyağı koyduğunuz tavaya, tuz ve karabiberle birlikte kuşkonmazları ekleyin ve soteleyin.
8. Kuzu beytileri de tavada kuşkonmazların yanında mühürleyerek her iki tarafını 5 dakika pişirin.
9. Servis tabağına aldıktan sonra baharatlı tereyağı parçalarını üzerine bırakın ve servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER