MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Lahana Kapuska Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME35'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Lahana salatası, lahanalı krep ruloları, lahana graten derken farklı tabakta pek çok lahanalı lezzet sunduk. Ödem attırıcı ve şişkinlik giderici özelliği ile rejim dostu lahana ile şimdi de kapuska yapıyoruz. Lahanalı pratik kapuska tarifimizi kaçırmayın!

Lahana Kapuska Tarifi
MALZEMELER
  • tereyağı

    125 gr
  • soğan

    3 Adet
  • kuşbaşı dana eti

    250 gr
  • lahana

    1 adet
  • su

    yarım su bardağı
  • tuz

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
  • kırmızıbiber

    Bir tutam
  • salça

    1 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İnce kıyılmış soğanı, eritilmiş tereyağın içinde kavurun.

  • 2. Adım

    Soğanlar pembeleşince kuşbaşı doğranmış eti ve salçayı ilave edip kavurmaya devam edin.

  • 3. Adım

    Tencerenin içine bir miktar tane karabiber ve yeterince tuz katın.

  • 4. Adım

    Yarım su bardağı su ilave edip yavaş yavaş etin pişmesini bekleyin.

  • 5. Adım

    Lahana yapraklarını tek tek yıkayıp, ince ince doğrayın.

  • 6. Adım

    Doğradığınız lahana yapraklarını salçalı etin üzerine koyup tencerenin kapağını sıkıca kapatın.

  • 7. Adım

    Lahanaları ilave ettikten sonra yaklaşık 1 saat pişirin.

  • 8. Adım

    Pişerken tencerenin kapağını sadece bir kez suyunu bakmak için açın, gerekirse sıcak su ilave edin ve kaşıkla karıştırın.