MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Limonlu Çupra Balığı
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI1 Porsiyon

Balık mevsimi geldi, sofralar şenlendi! Vitamin ve mineral deposu, faydaları saymakla bitmeyen balığa, mutfağımızda bol bol yer veriyoruz. Aromalı ve lezzetli bir tarif! Limonlu çupra balığı MigrosTV’de. Limonlu çupra balığı ve daha fazla balık tarifleri için bizi takip etmeye devam edin. Kolay, pratik, sağlıklı ve lezzetli yemekler, salata, çorba, tatlı, et, tavuk, balık tarifleri, ev yemekleri, hamur işleri, pasta, börek, poğaçalar, kahvaltılıklar, sıcak ve soğuk içecek tarifleri, MigrosTV’de kısa ve keyifli videolarla sizi bekliyor.

Püf Noktası:

Sosun renginin altın sarısı olmasına dikkat edin. Eğer yoğun olursa tadı acı, soluk olursa yavan bir tada sahip olur.

 

Limonlu Çupra Balığı
MALZEMELER
  • un

    3 yemek kaşığı
  • çupra balığı

    2 adet fileto
  • tereyağı

    50 gr
  • limon suyu

    4 yemek kaşığı
  • kapari

    50 gr
  • Tuz

  • Karabiber

  • maydanoz

    3 dal
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Un, tuz ve karabiberi karıştırın.

  • 2. Adım

    Sonra fileto çupraları arkalı önlü una bulayın.

  • 3. Adım

    Ocağa koyduğunuz tavaya zeytinyağı ve tereyağı ilavesi yapıp çupraları iyice kızartın.

  • 4. Adım

    Kızarttığınız balıkları bir süre kenarda bekletin.

  • 5. Adım

    Tavaya tekrar zeytinyağı ve tereyağı ilavesi yapın.

  • 6. Adım

    Sonra limon suyunu ekleyip, renk altın sarısı olana kadar karıştırın.

  • 7. Adım

    Beklemekte olan balıklarınızın üzerine yaptığınız sosu dökün.

  • 8. Adım

    Maydanoz ve dilim limon ile servis edin.