Lor Peynirli Ravioli Tarifi
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 429
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Lor Peynirli Pancar Ravioli Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Peynir çeşitlerinin en hafifi, en lezzetlisidir lor peyniri. Nefis bir gözlemenin içini de doldurur, nefis bir tatlıyı da en güzel şekilde tamamlar. Kalori düşmanı, form dostudur âdeta. Protein, kalsiyum, fosfor açısından en zengin peynirlerden biridir. Özellikle tuzdan uzak durmak ve kilo vermek isteyenler için harika bir alternatiftir.

Kırmızı pancar ise sindirim dostu besinlerin başında gelir. Aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirme, kanı temizleme gibi birçok özelliği sayesinde vücuda bolca sağlık sunar. Durumlar böylesine cezbedici olunca diyoruz ki; gelin bu iki kahramanı bir tarifte buluşturalım ne dersiniz? İşte karşınızda nefis, lor peynirli pancar ravioli! Kırmızı pancar, irmik, yumurta, maydanoz, parmesan ve ceviz gibi birbirinden güzel malzemelerle nasıl kötü bir sonuç çıkabilir ki zaten?

Lor peynirli pancar ravioli yapımı, lor peynirli pancar ravioli tarifi, lor peynirli pancar ravioli yapılışı, lor peynirli pancar ravioli hazırlanışı, ev yapımı lor peynirli pancar ravioli, lor peynirli pancar ravioli nasıl yapılır, lor peynirli pancar ravioli nasıl hazırlanır, lor peynirli pancar ravioli malzemeleri nelerdir, lor peynirli pancar ravioli yapımı ve daha birçok farklı tarif MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.

Lor Peynirli Pancar Ravioli Yapımı:

1. Pancarları haşlayın kabuklarını soyun ve hepsini rendeleyin.
2. Rendelediğiniz kısımdan 80 gr pancar ayırıp blenderdan geçirip püre haline getirin.
3. Hamur malzemelerini bir kabın içerisinde pancar püresi ile birlikte karıştırın ve gerekirse un ilavesi yapıp ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun.
4. Yoğurduğunuz hamuru 30 dakika üzeri streçli bir şekilde buzdolabında bekletin.
5. Hamur buzdolabında beklerden iç harcı için olan tüm malzemeleri karıştırın.
6. Dinlendirdiğiniz hamuru tezgaha alıp 2 parçaya bölün ve elinizde biraz yuvarlayın.
7. Hamurun 2 parçayı da eşit boyda oklava veya merdane yardımı ile bıçak sırtı kalınlığına gelecek şekilde açın.
8. İç harçtan bir çatal yardımı ile alıp aralarında bir oklava kadar boşluk kalacak şekilde yerleştirin.
9. Boş kalan alanlara bir fırça yardımı ile su sürün.
10. Diğer hamurun üzerine bir fırça yardımı ile su sürün ve diğer harçlı hamurun üzerine kapatın.
11. Bastırdığınız her kare parçasını bir rulet yardımı ile kesin.
12. Kaynar suya biraz zeytinyağı ekleyip makarnalarınızı içerisine atın ve 6 dakika kadar pişirin.
13. Piştikten sonra üzerine bir miktar tereyağı ve parmesan rendesi dökerek servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER