Mantarlı Dana Eti Tarifi
3 votes, average: 2,00 out of 53 votes, average: 2,00 out of 53 votes, average: 2,00 out of 53 votes, average: 2,00 out of 53 votes, average: 2,00 out of 5
2,00/5Toplam: 3 Oy
view 1.861
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Mantarlı Dana Eti Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sofraların nefis ve vazgeçilmez lezzeti! Dana eti lezzetini, mantar ile taçlandırdığımız şahane bir ana yemek tarifi ister misiniz? Sofranızda başrolü üstlenecek, mantarlı dana eti tarifimiz MigrosTV’de. Daha pek çok, lezzetli ve pratik et, tavuk, balık gibi lezzetler için; pratik tarifler ve uygulamak, sıcak ve soğuk lezzetler için bizi takip etmeye devam edin.

Püf noktası: 

Eti dana antrikottan da hazırlayabilirsiniz.

Etleri az miktarda et suyu ilavesiyle yumuşayana kadar çektirdikten sonra da pişirmeye devam edebilirsiniz.

Mantarlı Dana Eti Yapımı:

1. Zeytinyağı ve tereyağının yarısını döküm tabanlı bir tencere ya da tavada kızdırın.
2. Kabuğunu soyduğunuz kuru soğanı ince piyazlık doğrayın. Arzuya göre tuz ilavesiyle ovup sudan geçirin.
3. Tuz ve taze çekilmiş tane karabiber ilavesiyle harmanladığınız etleri ekleyip yüksek ateşte mühürleyin.
4. Renk alıp suyunu çeken etleri ayrı bir tabağa alıp aynı tavaya kalan zeytinyağı ve tereyağını ilave edin.
5. Piyazlık doğranmış kuru soğan ve mantarları ekleyip yüksek ateşte soteleyin.
6. Tuz ve karabiberle çeşnilendirdiğiniz etleri ilave edip pişirme işlemini sürdürün.
7. Krema ve arzuya göre az miktarda eklediğiniz et suyu ilavesiyle pişirme işlemini sürdürüp incecik kıyılmış maydanoz yapraklarıyla renklendirdikten sonra sıcak olarak servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER