El açması, nefis bir mantı; Türk mutfağının en özel, en mutlu eden lezzetleri
arasındadır. Hele ki bol sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı sosla buluştu mu, tadan
herkesi mest eder. Yemesi pek güzeldir ama kabul edilmelidir ki yapımı da bir o
kadar zahmet ve zaman gerektirebilir. Özellikle çalışanlar, mutfakta zaman
geçirmeyi pek sevmeyenler için mantı; vazgeçilmesi gereken bir seçenektir.
Tabii, Mantı-Ye’nin nefis mantılarından önce!
Mantı-Ye’nin katkı maddesiz, dana kıyması kullanılarak geleneksel yöntemlerle
hazırlanan mantıları yardımınıza koşuyor ve sizi en kısa yoldan en nefis
mantıya ulaştırıyor.
Şef Halil Şımır’ın anlatımı, Mantı-Ye’nin hayat kolaylaştıran katkılarıyla üçgen
mantı nasıl yapılır, videomuzda sizi bekliyor. Şimdiden keyifli seyirler ve lezzet
dolu dakikalar dileriz!