MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Marshmallowlu Çilekli Noel Baba Tart
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI5 Porsiyon

Yılbaşı gecesinde ne tatlı yapsam diye düşünüyorsanız size çilekli marsmalowlu tartı önerebiliriz. Renkli görüntüsüyle canınızı çektiricek olan bu harika lezzeti denemek isteyeceksiniz. Ayrıca yılbaşı gecesinde sofranızı yeni tatlarla çeşitlilik kazandırabilir, misafirlerinizin masadan hoş kalmasını sağlayabilirsiniz.

Marshmallow tutkunları için başka bir lezzet daha öneriyoruz. Marshmallowlu kalpli çikolatalar.

 

Marshmallowlu Çilekli Noel Baba Tart
MALZEMELER
  • tereyağı

    250 gr
  • yumurta

    2
  • süt

    1 kahve fincanı
  • kahverengi şeker

    1 su bardağı
  • un

    2 su bardağı
  • vanilya

    1 paket
  • kabartma tozu

    1/2 cay kaşığı
  • süt

    2 su bardağı
  • un

    2 yemek kaşığı
  • yumurta

    1
  • kahverengi şeker

    3 yemek kaşığı
  • vanilya

    1 paket
  • tereyağı

    1 tatlı kaşığı
  • çilek

    400 gr
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tereyağını eriterek şeker, vanilya ve sütle cirpin.

  • 2. Adım

    Yumurtalari ekleyin, un ve kabartma tozunu inceden karistirarak azar azar ilave edin.

  • 3. Adım

    Yağlandığınız 28cm capindaki tart kalıbına bosaltarak önceden 180 dereceye isittiginiz fırında pişirin.

  • 4. Adım

    Tart tabanı sogurken krema icin süt, un, şeker, yumurta ve vanilyayı orta ateste muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.

  • 5. Adım

    Ocaktan almadan 2 dakika once tereyağını ekleyip karıştırın.

  • 6. Adım

    Hazırladığınız kremayı tartın bosluguna doldurun. Çilek ve marsmallowlarla süsleyin.