MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Domatesli Ekmek Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK45'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Domatesli Ekmek Tarifi ile sofralarınıza bambaşka bir renk ve lezzet katmaya ne dersiniz? Bu, kolay ekmek tarifi ile mümkün! “Kendi ekmeğimi kendim yaparım” diyor ve alternatifler arıyorsanız, size bir önerimiz daha var; cevizli ekmek.

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Domatesli Ekmek Tarifi
MALZEMELER
  • un

    300 gr
  • tam buğday unu

    300 gr
  • su

    2 su bardağı ılık
  • maya

    3 çay kaşığı yaş
  • tuz

    3 çay kaşığı
  • şeker

    2 çay kaşığı
  • zeytinyağı

    2 yemek kaşığı
  • domates

    200 gr kuru
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Farklı bir ekmek tarifi hazırladık.

  • 2. Adım

    Hem pratik hem hesaplı bu leziz tarif için önce bir kap içerisinde un ve tam buğday ununu karıştırın.

  • 3. Adım

    Yavaş yavaş ılık su ekleyin.

  • 4. Adım

    Sonra tuz, toz maya, şeker ve zeytinyağı ekleyip yoğurun.

  • 5. Adım

    Yarım saat bekletin.

  • 6. Adım

    Hamur kabardıktan sonra içerisine kuru domatesleri ekleyip yoğurmaya devam edin.

  • 7. Adım

    60 gramlık baget, yuvarlak veya bütün halde istenilen şekil vererek 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin.