MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Migros Uzman Kasap Demi Glace Soslu İncik Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK'DK
  • PİŞİRME'DK
  • KİŞİ SAYISI Porsiyon

MigrosTV’de enfes bir lezzet yolculuğuna hazır mısınız? Bugün, mükemmel bir akşam yemeği için size özel bir tarif sunuyoruz: Dana İncik, Migros Uzman Kasap Demi Glace Sos ile buluşuyor!

Hazır mısınız? Bu lezzet yolculuğunu kaçırmayın! Migros Uzman Kasap Demi Glace Sos ile dana incik tarifini adım adım izleyin ve ailenize unutulmaz bir akşam yemeği sunun. Afiyet olsun!

Migros Uzman Kasap ürünleri ile hazırlayabileceğiniz diğer tarifleri izlemek için hemen tıklayın!

Ayrıca buraya tıklayarak MigrosTV Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz!

Migros Uzman Kasap Demi Glace Soslu İncik Tarifi
MALZEMELER
  • Dana incik

    3 adet
  • Havuç

    1 adet
  • Kuru soğan

    2 adet
  • Sarımsak

    2 diş
  • Taze kekik

    3 dal
  • Uzman Kasap Demi Glace Sos

    1 paket
  • Tereyağı

    50 gram
  • Karabiber

  • Tuz

ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Başlangıçta soğanların dördüne bölün ve büyük bir tencereye yerleştirin.

  • 2. Adım

    Silindir şeklinde doğranmış havuçları, taze kekikleri, kemiksiz dana inciklerini ve suyu da tencereye ekleyerek 35-40 dakika düdüklü tencerede pişirin.

  • 3. Adım

    Ayrı bir tavada tereyağını eritin ve ince doğranmış soğanları kavurun.

  • 4. Adım

    Ardından sarımsakları ve pişen etleri ekleyin.

  • 5. Adım

    1-2 dakika çevirip sonrasında tabaklamaya başlayın.

  • 6. Adım

    Tabağa ilk olarak soğanlı ve sarımsaklı harcı ekleyin. Ardından üzerine etleri ilave edip yanına garnitürleri özenle yerleştirin. Son dokunuş olarak Uzman Kasap Demi Glace Sos'u ayrı bir tavada ısıtın ve sosu etlerin üzerinde gezdirip servis edin.