Dumanı üzerinde, tel tel ayrılan, lokum gibi ete gözü çarpıp da iştahı kabarmayan insan pek yoktur. Herkes de etin yumuşacık pişmesini, aynı zamanda pişme esnasında besin değerlerinin  kaybolmamasını ister. Peki bunun için ne yapabilirsiniz? Pişirme detaylarını iyi bilmek gerekir… Evet, mesela mühürleme işlemi ile başlayabilirsiniz. Mühürleme ile etin kendi suyunu hapsedip tüm besin değerlerini koruyarak güzelce pişmesini sağlayabilirsiniz.

Peki et nasıl mühürlenir? Et mühürleme hakkında tüm detaylar videomuzda. Keyifli seyirler!

Et nasıl mühürlenir, et mühürleme yöntemleri, et neden mühürlenir, et mühürlemenin amacı ve daha birçok sorunun cevabı MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın!

EN ÇOK İZLENENLER