Öğrenci Evi’nden Tarifler: Paçanga Böreği
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5,00/5 Toplam: 1 Oy
view 2.490
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Paçanga Böreği Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Öğrenci Evi’nden tarifler devam ediyor! Candost & Ocan, Migros Sanal Market‘ten satın aldıkları ürünlerle her filmde farklı bir şey pişiriyor hem de eğleniyor:) Öğrenci Evi’nden Candost & Ocan’ın bu haftaki tarifi; paçanga böreği. Az malzemeyle kısa sürede tarifler hazırlamanın keyfine varmak için, hemen izleyin, keyifli dakikaları kaçırmayın!

Paçanga Böreği Yapımı:

1. Kaşar peynirini rendeleyin.
2. Pastırmaları doğrayın.
3. Milföy hamurlarını merdane ile hafif inceltin.
4. İçlerine kaşar ve pastırmayı koyarak üçgen hale getirin.
5. Zeytinyağı ile yağladığınız ya da yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.
6. 170 dereceye ısıttığınız fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER