Ramazan Şerbeti Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,57/5 Toplam: 7 Oy
view 12.290
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Ramazan Şerbeti Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kuru meyveler ve baharatlarla lezzetlenen Ramazan şerbeti tarifi MigrosTV’de.

Pişirme önerisi:

Gıda boyası yerine ayva çekirdeği ve loğusa şekeri kullanabilirsiniz.

Şeker ve kullandığınız toz şeker miktarını damak tadınıza göre azaltıp arttırabilirsiniz.

Ramazan Şerbeti Yapımı:

1. Derin bir tencereye aldığınız içme suyu içerisine çubuk tarçın, toz şeker ve karanfilleri ekleyin.
2. Toz şeker eriyene kadar aralarda karıştırarak kaynatın. Kabuğunu soyduğunuz taze zencefili ince ince dilimleyin.
3. Kuru erik, kurutulmuş siyah üzüm, doğranmış taze zencefil ve gıda boyası ilavesiyle kısık ateşte 15 dakika kadar kaynatın.
4. Ocaktan alıp soğuttuğunuz şerbeti süzdükten sonra soğuk olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER