Sarımsak ve Acı Soslu Spagetti Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,77/5 Toplam: 6.556 Oy
view 47.470
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Sarımsak ve Acı Soslu Spagetti Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sarımsağın anavatanı Hindistan‘dır. Evet, kokusu pek “iç açıcı” olmasa da faydaları kokunun çok ötesinde… Sarımsak, tansiyonu düşürür ve bağışıklık sistemine olumlu yönde etki eder. Özellikle zehirlenmeler üzerinde etki sahibidir. Yoğurt ile beraber tüketildiğinde, zehirlenmelere karşı etkili bir koruma ve fayda sağlar.

Size sarımsak ve acı soslu şahane bir spagetti önerimiz var. Buraya buyurun!

Elinize sinen sarımsak kokusunu gidermenin bir yolu var. Sadece bununla sınırlı değil! MigrosTV’de daha pek çok pratik bilgi izleyebilirsiniz. İşte onlardan birkaçı; 10 saniyede domates soyma ve halıya yapışan sakızı çıkarmanın pratik yolunu mutlaka izleyin!

Sarımsak ve Acı Soslu Spagetti Yapımı:

1. Sarımsakları ince bir şekilde dilimleyip maydanozları kıyın.
2. Geniş bir tavaya zeytinyağı ve sarımsağı koyun ve kısık ateşte sarımsaklar çok açık kahverengi olana kadar pişirin.
3. Pul biberi de ilave edip yeni haşlayıp çok az sulu bırakıp süzdürdüğünüz sıcak spagettilerin üstüne dökün.
4. Maydanoz, karabiber ve rendelenmiş parmesan peynirini ekleyip iyice karıştırın ve sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER