Migros baş şefi Umut Reçber, birbirinden özel tariflerini MigrosTV izleyicileri
için hazırlamaya devam ediyor! Sıradaki tarifiyse kahvaltıları şenlendirecek,
bünyeleri C vitamine doyuracak nefis bir mandalina reçeli tarifi.
Sonbaharın çiçeğidir, mandalina. Rengiyle tezgâhları güzelleştirirken
kokusuyla da sokaklarda yürüyen bizleri yolumuzdan çevirmeyi her defasında
başarır. Bıçak kullanarak dilimleme derdinin olmayışı ayrı bir cezbedicidir.
Gerek salatalarda gerekse su haliyle bardaklarda pek hoş olur. Kimilerini
aşkıyla kavurur da bir mevsim yolunu bekletir.
Şimdi hazır olun, Umut Şef’in mandalina reçeli tarifiyle mandalinanın yollarını
gözlemeye son veriyoruz! Onları önce güzelce kaynatıyoruz, daha sonra tüm
sene bizimle kalmaları için kavanozlara hapsediyoruz. Her kahvaltıda kızarmış
ekmeklerin üzerine sürerek özgür bırakıp midemize doğru yolculuğa
çıkarıyoruz. Sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Cevabınız “evet” ise şimdi Umut
Şef’e kulak verme zamanı! Mandalina reçeli yapılışıyla ilgili tüm detaylar
videomuzda sizi bekliyor. Şimdiden afiyet olsun!
Mandalina reçeli yapımı ve daha birçok reçel tarifi için diğer videolarımızı da
incelemeyi ve Youtube Migros Türkiye kanalımıza abone olmayı unutmayın.

EN ÇOK İZLENENLER