MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Yürek Kavurma Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Kolay malzemelerle nefis fikirler vermeye devam ediyoruz! Sağlıklı ve pratik tarifimiz bu kez Gastronom Pelin Dumanlı’dan geliyor. Kolay malzemelerle hazırlayabileceğiniz  yürek kavurma tarifinin tüm püf noktaları da videomuzda. Çiftlik kebabı tarifimizi gördünüz mü?

Yürek Kavurma Tarifi
MALZEMELER
  • kuzu yürek

    2 adet
  • soğan

    1 adet
  • kırmızı biber

    1 adet
  • tuz

    Bir tutam
  • kimyon

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
  • kekik

    Bir tutam
  • pul biber

    Bir tutam
  • zeytinyağı

    4 çorba kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Kuzu yürekleri kuşbaşı şeklinde doğrayın.

  • 2. Adım

    Ilık suyun içerisinde 15 dakika bekletin.

  • 3. Adım

    Soğanı ve biberi minik minik doğrayın.

  • 4. Adım

    Tavada soğan ve biberleri kavurun.

  • 5. Adım

    Yüreği ekleyin.

  • 6. Adım

    Yüreği 10 dakika yüksek ateşte kavurun.

  • 7. Adım

    Baharatları ekleyin.

  • 8. Adım

    2 dakika daha çevirdikten sonra üzerine 1 yemek kaşığı daha zeytinyağı ekleyip servis edin.