Milföy Tatlısı Tarifi
5.748 votes, average: 4,81 out of 55.748 votes, average: 4,81 out of 55.748 votes, average: 4,81 out of 55.748 votes, average: 4,81 out of 55.748 votes, average: 4,81 out of 5
4,81/5Toplam: 5.748 Oy
view 58.068
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Milföy Tatlısı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Milföy hamuru ile tatlının şahane buluşmasına biz bayıldık, sıra sizde… Milföy tatlısı tarifimizi kaçırmayın! Şahane tatlı tarifleri MigrosTV’de. Bu önerilerimize de bayılacaksınız: Trileçe tarifi, oreolu kuplar.

Milföy Tatlısı Yapımı:

1. Tencereye sütü, unu, mısır nişastası ve toz şekerini koyup orta ateşte pişirin.
2. Göz göz olduktan sonra içine tereyağını ve vanilyayı ekleyin.
3. Milföyleri dikdörtgen kesip 180 derece fırında kızarana ve kat kat olana kadar pişirin.
4. Milföyleri fırından çıkarıp iki milföyün arasına soğumuş kremayı ekleyin.
5. Üzerlerine pudra şekeri serperek servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER