MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Etli Kapuska Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME45'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Kırmızı pul biberle buluşan, bol sulu kapuska yemeğine lahana sevmeyenlerin bile karşı koyamadığını biliyoruz ve ona bir güzellik daha katıyoruz! Nasıl mı? Sıradaki videomuzda lahananın turşu ve dolmadan sonra en lezzetli hallerinden biri olan kapuskayı bu kez bolca kıyma ile pişirip besleyiciliği ve lezzeti artmış bir tarif yaratıyoruz. İnce ince doğradığınız lahana yapraklarını bolca soğan, salça, kıyma ve sevdiğiniz baharatlarla buluşturarak leziz bir öğün tüketebilmek için etli kapuska tarifinin tüm detaylarını videomuzdan öğrenebilirsiniz. Suyuna banacağınız ekmek dilimlerini de hazırlamayı sakın unutmayın, şimdiden afiyet olsun!

Etli Kapuska Tarifi
MALZEMELER
  • zeytinyağ

    4 yemek kaşığı
  • kıyma

    300 gram
  • soğan

    1 adet kuru
  • salça

    1 yemek kaşığı
  • lahana

    1/4
  • su

    1 su bardağı
  • tuz

    2 çay kaşığı
  • toz kırmızı biber

    1 çay kaşığı