Köfteli Wrap Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 11.439
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Köfteli Wrap Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bu hayatta bazı şeyler evrenseldir. Müzik gibi, edebiyat gibi, yemek zevki gibi… Öyle ilginç bir keramettir ki bazı lezzetler; hiç sorgulanmadan dünyanın tüm bölgelerinde sevilir, damak tadına şefkatle basılır adeta. Köfteli Wrap da o özel yemek seçeneklerinden sadece biri. Lezzet patlaması, protein dolu bu özel tarife hiç denemeyenlerin bile bayılacağına eminiz. O sıcacık malzemesini, tortilla ekmeğinin içine doldurup sarmalarken başka bir dünyaya geçiş yapıp hayallere dalmamak ne mümkün! Neyse, daha fazla ağız sulandırmadan bir an önce hazırlamaya başlayalım da hemen lezzete bulanalım!

Püf noktası:

Etin hem daha hızlı ve iyi pişebilmesi hem de tortilla ekmeğin içerisine kolayca eklenebilmesi için eti jülyen doğramayı tercih ediniz.

Migros’tan aldığınız ete güvenmeniz için bir sebebiniz var!

  1. Migros, Türkiye’nin her yöresinden, düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye’nin en büyük işleme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler.
  2. Migros’taki tüm etler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir.
  3. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir.
  4. Etler, et işleme tesisimizden size ulaşana kadar 0-4°C’de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.
  5. Migros’ta et reyonları, her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır.
  6. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi,
  7. Et bölümünde eğitim gören kasaplarımız etleri sizin için hazırlar.

Köfteli Wrap Yapımı:

1. Soğanları ince ince doğrayıp tavada pişirin.
2. Bonfile etinizi jülyen olarak doğrayın.
3. Tavada pişmekte olan soğanların üzerine doğramış olduğunuz etinizi koyarak birlikte pişirmeye devam edin.
4. Et pişince soya sosunuzu, toz kara biberinizi ekleyin.
5. Bir dk sonra pişirdiğimiz malzemeyi ocaktan alıp tortilla ekmegimize alın. Üzerine kaşar rendeleyerek dürüm yapın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER