Bu akşam sofranızın yıldızı balık olsun istiyorsanız, en nefis seçeneklerden biridir çinekop. Sindirim kolaylığı açısından oldukça hafif, besin değerleri açısından ise oldukça yüklüdür. Hem vücudun sağlık ihtiyacına hem de damakların lezzet zevkine hizmet eder. Öyleyse ona bu akşam yemeğinde yer vermemek için hiçbir neden yoktur!
Ona sofranızda yer vermeye karar verdiyseniz geriye güzel bir tarife uyarak pişirmek kalır; çünkü ciddi meseledir, çinekop pişirmek. Öyle sadece fırına yollamakla olmaz, gerekirse özenle hazırlanmış bir sosla boyamak gerekir. Sarımsak, karabiber, tuz ve zeytinyağının buluşması ile süslenip bir lezzet şölenini haberdar etmelidir. 15-20 dakikada pişerek de kimseyi sabırsızlık ve açlıkla sınamamalıdır. Söylediklerimizi siz de onaylıyor, peki nerede bu lezzet diyorsanız, cevabı videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!