Fırında Çinekop
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.525
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bu akşam sofranızın yıldızı balık olsun istiyorsanız, en nefis seçeneklerden biridir çinekop. Sindirim kolaylığı açısından oldukça hafif, besin değerleri açısından ise oldukça yüklüdür. Hem vücudun sağlık ihtiyacına hem de damakların lezzet zevkine hizmet eder. Öyleyse ona bu akşam yemeğinde yer vermemek için hiçbir neden yoktur!

Ona sofranızda yer vermeye karar verdiyseniz geriye güzel bir tarife uyarak pişirmek kalır; çünkü ciddi meseledir, çinekop pişirmek. Öyle sadece fırına yollamakla olmaz, gerekirse özenle hazırlanmış bir sosla boyamak gerekir. Sarımsak, karabiber, tuz ve zeytinyağının buluşması ile süslenip bir lezzet şölenini haberdar etmelidir. 15-20 dakikada pişerek de kimseyi sabırsızlık ve açlıkla sınamamalıdır. Söylediklerimizi siz de onaylıyor, peki nerede bu lezzet diyorsanız, cevabı videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!

Fırında çinekop tarifi, fırında çinekop yapımı, fırında çinekop yapılışı, fırında çinekop nasıl yapılır, fırında çinekop hazırlanışı, fırında çinekop nasıl hazırlanır, fırında çinekop malzemeleri, ev yapımı fırında çinekop ve daha birçok balık tarifi için bizi takip etmeye devam edin!

YAPILIŞI:

1. Temizlenmiş ve ayıklanmış olan balıkları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 2- Bir kasenin içerisinde rendelenmiş sarımsak zeytinyağ tuz ve karabiberi karıştırın balıkların üzerine gezdirin ardından taze kekikleri dallarından ayırıp balıkların üzerine yerleştirin.
3. Defne yapraklarını da ilave edip önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 15-20 dk pişirip servis edin.
4. Servis önerisi : İsterseniz limon dilimleri ile birlikte servis edebilirsiniz

EN ÇOK İZLENENLER