Hollanda Usulü Elmalı Pay Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,27/5 Toplam: 6.907 Oy
view 56.831
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Hollanda Usulü Elmalı Pay Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Dünya mutfaklarının sevilen lezzetleri, sofralarımıza lezzet katıyor! Daha önce hazırladığımız Gazpacho çorbası ve Brezilya usulü içli köfte tarifimizin ardından şimdi de sırada Hollanda usulü elmalı pay var. Pratik elmalı pay tarifimizi kaçırmayın!

Hollanda Usulü Elmalı Pay Yapımı:

1. Geniş bir kapta unu, esmer şekeri, yulafı ve tereyağını karıştırın.
2. 1 su bardağı kadarını bir kenara ayırın.
3. Fırın kabınızın içine karışımı bastırın.
4. Büyük bir tencerede buğday nişastasını, suyu ve şekeri karıştırın.
5. Yaklaşık 2 dakika karıştırın ve ardından elma ve vanilyayı ekleyin.
6. Fırın kabınızın içine unlu karışımı yayın ve iç malzemenizi yerleştirin.
7. 1 su bardağı ayırdığınız karışımı üzerine kaplayın ve 230 derecelik fırında 40 ila 45 dakika kadar pişirin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER