MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kabak Pane ile Sofralarınıza Lezzet Şöleni!
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME12'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

MigrosTV’den herkese merhabalar! Bu özel bölümde, lezzetin sınırlarını zorlamaya ve sofralarınıza şahane bir hava katmaya geldik. Eğer “hızlı, lezzetli ve şık” tarifler arayışındaysanız, bu kabak pane tarifi tam da size göre! Her adımında mutfağınıza taşıyacağınız lezzetli anılar ve pratik bilgiler sizi bekliyor. Şimdi, malzemelerinizi hazırlayın ve bu enfes kabak pane tarifini birlikte keşfetmeye başlayalım.

Ayrıca eksik malzemelerinizi Migros mağazalarından ya da Migros uygulamasından sipariş edebileceğinizi unutmayın!

👉 Evinizde bu muazzam tarifi denediğinizde bize sosyal medya üzerinden fotoğrafınızı paylaşmayı ve bizi etiketlemeyi unutmayın! Hepinize şimdiden afiyet olsun!

Tam Mevsiminde Tarifler serisini izlemek için hemen tıklayın!

Ayrıca buraya tıklayarak MigrosTV Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Kabak Pane ile Sofralarınıza Lezzet Şöleni!
MALZEMELER
  • Kabak

    1 adet
  • Yumurta

    2 adet
  • Yoğurt

    2 yemek kaşığı
  • Kaşar peyniri rendesi

  • Tuz

  • Karabiber

  • Kuru kekik

  • Kabartma tozu

    1/2 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Kabakları ince dilimleyin.

  • 2. Adım

    Derin bir kapta yumurtaları kırın, içine tuz, karabiber, rendelenmiş kaşar, yoğurt, un, kabartma tozu, kuru kekik ekleyip çatal yardımıyla karıştırın.

  • 3. Adım

    Tavayı yağlayıp ısıtın.

  • 4. Adım

    Isınan tavada kabakları soslayarak pişirin.

  • 5. Adım

    Pişen kabakları servis tabağına alın ve afiyetle tüketin!