Kağıtta Fırın Çipura Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,50/5 Toplam: 2 Oy
view 1.355
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Kağıtta Fırın Çipura Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

En lezzetli balık tariflerini vermeye devam ediyoruz. Kağıtta fırın çipura tarifi MigrosTV’de. Kolay, pratik, sağlıklı ve lezzetli yemekler, salata, çorba, tatlı, et, tavuk, balık tarifleri, ev yemekleri, hamur işleri, pasta, börek, poğaçalar, kahvaltılıklar, sıcak ve soğuk içecek tarifleri, MigrosTV’de kısa ve keyifli videolarla sizi bekliyor. Bu balık tarifleri de ilginizi çekecek; Limonlu çupra, sebzeli somon, balık köftesi.

Püf Noktası;

Balığa çizikler atarsanız daha Çabuk pişer .Kağıdın arasından çatalla balığın en kalın yerinden pişip pişmediğini anlayabilirsiniz

Kağıtta Fırın Çipura Yapımı:

1. Çupralar temizlenir ve kutu bir havlu ile suyu alınır.
2. Soğanlar, domates ve biberler ince ince dilimlenir.
3. Pişirme kağıdının üzerine balığı yerleştireceğiniz yere sırasıyla soğan, domates, biber ve defne yaprağı kat kat konur.
4. Çipura bu katların üzerine yatırılır.
5. Üzerine zeytinyağı gezdirilir ve az tuz serpilir.
6. Dilimlenmiş limon, maydanoz ve defne yaprakları da üzerine yerleştirildikten sonra pişirme kağıdı kapatılır ve 7. kenarları açılmaması için kıvrılır.
7. Hazırlanan balıklar fırın tepsisine yerleştirilerek 190 derece fırında 40 dk. kadar pişirilir.

EN ÇOK İZLENENLER