Kiraz Reçeli Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,88/5 Toplam: 6.106 Oy
view 64.755
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Kiraz Reçeli Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Çilek ve erik reçelinden sonra şimdi de nefis tadı ile kiraz reçeli yapıyoruz. Sofraların vazgeçilmez lezzeti kiraz reçeli tarifi için buraya buyurun!

Kiraz Reçeli Yapımı:

1. Kirazların çekirdeklerini çıkarın. 
2. Ayıkladığınız kirazları genişçe bir tencereye koyup üzerine toz şekeri ilave edin ve karıştırmadan bir gece bekletin. 
3. Ertesi gün ocağın altını yakın.  
4. Köpüklenmeye başlayınca kaşık yardımıyla köpüklerini alın. 
5. Bir süre sonra kıvam bulmaya başlayacak reçeliniz.
6. Kıvam bulmaya başlayınca limon suyunu ilave edin. 
7. 5 dakika daha kaynatıp ocağın altını kapatın. 
8. Kavanozlara boşaltıp soğutun.

EN ÇOK İZLENENLER