Gastronom Pelin Dumanlı MigrosTV mutfağında pişirdiği tariflerine kupta kuru mantı ile devam ediyor… Davet sofralarınıza da çok yakışacak olan tarifimizin tüm detayları videomuzda. Üstelin Pelin Dumanlı püf noktalarını da veriyor… Pelin Dumanlı’dan bu nefis tarifler de ilginizi çekecek; lokum antrikot tarifi, düğün çorbası.
Kupta Kuru Mantı Yapımı:
2. Mantı hamurunu merdane ile açarak, minik parçalara ayırın.
3. Karabiber, kimyon ve tuz ilave ettiğiniz kıymadan minik parçalar koyarak kapatın.
4. Yağlı kağıt serdiğiniz borcama mantıları alarak üzerine zeytinyağı gezdirin.
5. Fırına koyduktan 15 dakika sonra bir kez karıştırın ve 10 dakika daha pişirin.
6. Yoğurt ve sos ile servis edin.