Kuşbaşılı Karnıyarık Tarifi
5.050 votes, average: 4,32 out of 55.050 votes, average: 4,32 out of 55.050 votes, average: 4,32 out of 55.050 votes, average: 4,32 out of 55.050 votes, average: 4,32 out of 5
4,32/5Toplam: 5.050 Oy
view 63.240
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Kuşbaşılı Karnıyarık Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Geleneksel yemekler MigrosTV’de! Tepsi kebabı, kuzu şiş ve gerdan çorbası tariflerinin ardından şimdi de sıra kuşbaşılı karnıyarık tarifinde. Patlıcanlı tarifleri seviyorsanız sofranızda bu leziz karnıyarık tarifine de yer açın deriz. Pratik yemek tarifleri için MigrosTV‘den ayrılmayın!

Kuşbaşılı Karnıyarık Yapımı:

1. Patlıcanlar alacalı soyun, sıvıyağda kızartın ve kağıt havluya koyun.
2. Ayrı bir tavada 2 yemek kaşığı sıvıyağ ısıtın, etler, ilave edin.
3. Sırasıyla üzerine ince doğranmış soğan, küçük doğranmış domates, biber, sarımsak, salça ve baharatlar ekleyerek soteleyin.
4. Patlıcanların içini açın, harçtan doldurun; harcın artan sulu kısmı ile birlikte biraz suyu tepsiye döküni.
5. 10 dk kadar fırında pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER