Kuşburnu Çayı Tarifi
5.912 votes, average: 4,83 out of 55.912 votes, average: 4,83 out of 55.912 votes, average: 4,83 out of 55.912 votes, average: 4,83 out of 55.912 votes, average: 4,83 out of 5
4,83/5Toplam: 5.912 Oy
view 57.063
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Kuşburnu Çayı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bugüne kadar çay olarak tükettiğimiz kuşburnunun aslında yağı da sağlığımız için oldukça faydalı. İçeriğindeki A vitamini ile cildin elastikiyetini korumasını sağlar ve yaşlanma karşıtı özellik gösterir. Kolajen seviyesini artırması ile de bilinen kuşburnu yağını direk olarak uygulayabileceğiniz gibi krem ve losyonların içine damlatarak da kullanabilirsiniz.

Kışın içinizi ısıtacak çay tariflerini MigrosTV‘de izleyebilirsiniz. Örneğin limon, bal ve zencefili yeşil çay ya da havlıcanlı çay iyi bir seçim olabilir. Yaz kış limonata vazgeçilmezimdir diyenlerdenseniz enfes naneli limonata tarifimize de bir göz atın deriz!

Kuşburnu Çayı Yapımı:

1. Kuşburnunu ve limonları ufak bir tencereye alın ve üzerine soğuk suyu ilave edip altını açın.
2. Kaynamaya başlayınca altını kısıp 15 dakika daha pişirip süzün ve sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER