Közlenmiş Patlıcan ve Domates Soslu Kuzu Kapama Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,43/5 Toplam: 7 Oy
view 4.786
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Közlenmiş Patlıcan ve Domates Soslu Kuzu Kapama Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Gastronom Pelin Dumanlı, MigrosTV mutfağına girdi ve MigrosTV izleyicileri için nefis yemek tarifleri hazırladı. Pelin Dumanlı’dan tarifini aldığımız lezzetlerden biri; kuzu kapamalık et tarifi oldu. Şefimizden patlıcan, domates ve sarımsakla daha da lezzetlenen bu yemek tarifini alırken, bazı püf noktaları da öğrendik. Et mühürleme nasıl yapılır, sarımsak nasıl kolay doğranır? Bu yanıtlar da videomuzda.

Közlenmiş Patlıcan ve Domates Soslu Kuzu Kapama Yapımı:

1. Teflon tencerenizi ısıtın.
2. Biraz zeytinyağı koyarak etleri mühürleyin.
3. Rendelenmiş domates ve közlenmiş patlıcanı mühürlediğiniz ete ilave edin.
4. Sarımsakları, baharatları ve tuzunu ekledikten sonra kapağını kapatın ve kendi suyuyla 1 saat pişmesini bekleyin.
5. Ardından 2 bardak sıcak su ilave ederek 1 saat daha pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER