MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Fırında Kıymalı Karnabahar
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Kış soğuklarında içinizi ısıtacak güzel bir tencere yemeği aradığınızda sizi tüm faydalarıyla kucaklayan karnabahar yemeği, bu kez kıyma ile süsleniyor! Karnabaharın hafifliği ile kıymanın lezzetinin buluştuğu bu nefis tarifle ezberleri bozdurmaya hazır olun! Sebze sevmeyen çocukların, eti sadece kıyma olarak tüketebilenlerin favori lezzeti olacak kıymalı karnabahar, yapımıyla da çok pratik! Ezberleri bozduracak kıymalı karnabaharın hele bir de üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirirseniz mantıya taş çıkaracak bir sebze tüketebilirsiniz, bizden söylemesi!

İkinci tabağa geçmek için can atacağınız kıymalı karnabahar nasıl yapılır öğrenmek için hemen videomuzu izleyebilirsiniz, şimdiden afiyet olsun!

Kıymalı karnabahar ve daha birçok karnabaharlı tarif için bizden ayrılmayın.

Fırında Kıymalı Karnabahar
MALZEMELER
  • su

    1 l
  • karnabahar

    500 gram
  • limonun suyu

    1/2 adet
  • zeytinyağ

    3 yemek kaşığı
  • kuru soğan

    1 adet
  • kıyma

    250 gram
  • salça

    1 yemek kaşığı
  • tuz

    2 çay kaşığı
  • karabiber

    1/2
  • su

    4 su bardağı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak karnabaharı dallarına ayırın.

  • 2. Adım

    Bir tencerenin içerisine su , karnabahar ve limonu ekleyip hafif diri kalana Ardından bir tencerenin içerisinde yağ ve kuru soğanı ekleyip kavurun.

  • 3. Adım

    Salça ve kıymayı da ekleyip kavurmaya devam.

  • 4. Adım

    Kavrulunca suyu karnabaharı ve baharatları ekleyip pişirin.

  • 5. Adım

    Tüm malzemeler pişince ocaktan alıp servis edebilirsiniz.