Limonlu Levrek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,70/5 Toplam: 6.702 Oy
view 50.555
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Limonlu Levrek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Lezzetli ve pratik balık tariflerimize bir yenisini daha ekledik; Limonlu levrek. Vitamin deposu limon, olmazsa olmaz dedik, ceviz ekleyerek farklı bir lezzet kattık. Türk Mutfağı’nın onlarca yemeğe ilham veren sebzesi patatesi de bu kez levrek ile buluşturduk. Ortaya hem sağlıklı, hem lezzetli hem de farklı bir tat çıktı. Biz çok beğendik, siz de vakit kaybetmeden deneyin deriz. Afiyet olsun. Limonlu levreğin yanına şöyle leziz bir roka salatası yapmak isterseniz, buraya buyurun!

Limonlu Levrek Yapımı:

1. Küp doğranmış patatesleri bir kaba alın.
2. Kiraz domates, ceviz, kekik, tuz, biberiye ve toz köri ilave ederek harmanlayın.
3. Sonra patatesleri fırın tepsisine yayın.
4. Aynı kapta levrekleri patateslerden arda kalan sosa bulayın.
5. Küp patateslerin yanına limon dilimleri dizerek levrek filetolarının üzerine koyun.
6. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dk pişirerek servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER