Limonlu Süt Tatlısı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 145
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

Limonlu Süt Tatlısı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Hafif, kolay, büyüleyici; karşınızda limonlu süt tatlısı! Limon ve süt kokusunun dostluğuna bayılanlar; bu tarif tam da sizin için! Biraz irmik helvası, biraz baklava biraz da güllaçtan rol çalan limonlu süt tatlısı, kat kat ve çıtır çıtır halleriyle sizi hayran bırakmaya geliyor! Pratik hazırlanışı ile hiç yormayan ama sonuçları ile epey iddialı olan limon tatlısı tarifini öğrenerek âdeta hayatınıza bir güzellik katabilirsiniz. Onunla ister okuldan gelecek çocuğunuza güzel bir sürpriz hazırlayın ister kendinizi şımartın isterseniz de özel bir akşam yemeği sonrasında konuklarınızı büyülemeye devam edin; seçim sizden, tarifi bizden!

Çıtırtısı ile kulakları, lezzeti ile damakları, mis gibi limon kokusu ile burunları mest edecek limonlu süt tatlısı yapımı hakkında tüm detaylar videomuzda. Şimdiden tatlı mı tatlı bir sofra dileriz!

Limonlu süt tatlısı tarifi, limonlu süt tatlısı yapımı, limonlu süt tatlısı yapılışı, limonlu süt tatlısı hazırlanışı, limonlu süt tatlısı nasıl hazırlanır, limonlu süt tatlısı nasıl yapılır, limonlu süt tatlısı malzemeleri, nefis limonlu süt tatlısı, ev yapımı limonlu süt tatlısı, pratik limonlu süt tatlısı ve daha birçok farklı tatlı tarifi MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın!

Limonlu Süt Tatlısı:

1. Bir tencere içerisine vanilya ve limon kabuğu hariç tüm malzemeleri ekleyin ve muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin.
2. Muhallebi kıvamına gelince limon kabuğu ve vanilya ilave edin, ocaktan alın.
3. Bir fırın kabını yağlayarak içerisine ılınmış olan tatlıyı eritilmiş olan tereyağını ve sütü karıştırın.
4. Tatlının üzerine baklava yufkası koyup arasına tereyağlı ve sütlü bu karışımdan dökün, üzerine tekrar yufka ve tekrar tereyağlı sos yaparak bu işlemi yufkalar bitene kadar yapın
5. 180 derecelik fırında yaklaşık 30 dakika kadar üzeri kızarana kadar pişirin.
6. Tatlı soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri ve taze meyvelerle süsleyerek servis edebilirsiniz.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER