MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Lokmalık Bayram Atıştırmalığı
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK'DK
  • PİŞİRME'DK
  • KİŞİ SAYISI Porsiyon

Bayram coşkusunu şenlendirecek bir lezzet arayışında mısınız? MigrosTV Şefi Halil Şımır özel bir tarifle karşınızda! Tamamen yerli susamlardan yapılan, içerisinde şeker bulunmayan Pol’s Ermenek Helvası, tatlı bir sürprizle karşınızda! Bu kez çikolata kaplı tahin helvasıyla damaklarınızı şımartmaya hazır olun. Şefimizin büyüleyici tarifiyle, bayram sofralarınızda unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşamaya hazır mısınız?

Aşağıda yer alan listeden tarif için gerekli olan malzemeleri öğrenebilirsiniz. Eksik olan ürünlerinizi Migros mağazaları ve Migros uygulamasından temin edebilirsiniz.

Eğer hazırsanız tarif detaylarına geçelim!

Ayrıca MigrosTV Youtube kanalını ziyaret etmek için hemen tıklayın!

MigrosTV’nin ilginizi çekebilecek diğer videoları;

Kırmızı etli yemek tariflerini izlemek için tıklayın!

Tavuklu tarifleri izlemek için tıklayın!

Balık tarifleri için tıklayın!

Köfte tarifleri için tıklayın!

Mevsim sebzeleri ile hazırlanan yemek tarifleri için tıklayın!

Hamur işi tarifleri için tıklayın!

Lokmalık Bayram Atıştırmalığı
MALZEMELER
  • Pol's Ermenek Helvası

    1 paket
  • Şeker ilavesiz bitter çikolata

    200 gram
  • Yerli susam

    1 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Helvayı paketten çıkarıp küpler halinde doğrayın.

  • 2. Adım

    Çikolatayı ben-Mari usulü eritip içerisine helvaları atın ve çatal yardımı ile her yerini çikolata bulayın.

  • 3. Adım

    Hazırlanan çikolata kaplı tahin helvalarını, yağlı kâğıt serili bir tabağa alıp üzerlerine yerli susamdan gezdirin.

  • 4. Adım

    Buzdolabında yaklaşık 30 dakika soğutup servis edebilirsiniz.