Macar Kebabı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5,00/5 Toplam: 2 Oy
view 2.214
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Macar Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sofralarda şölen yaratacak özel ve domestik tariflerle, ziyafet sofraları kurmaya devam ediyoruz. Özel ve özgün bir lezzet; Macar kebabı tarifi MigrosTV’de. Sofraları özel ve keyifli lezzetlerle şenlendirmek isteyen, et yemeklerinde uzmanlaşmak isteyenler! MigrosTV size özel tarifler sunmaya devam ediyor. Daha pek çok lezzetli et tavuk balık ve diğer lezzetler, aperatifler ve pratik tarifler için bizi takip etmeye devam edin.

Pişirme önerisi:

Arzu ettiğiniz taze ve kuru baharatları Macar kebaba ekleyebilir, farklı mevsim sebzelerini kullanabilirsiniz.

Macar Kebabı Yapımı:

1. Kuru soğanı küçük küpler halinde doğrayın. Zeytinyağını derin bir tencerede kızdırın. Soğanları ekleyip hafif bir renk alana kadar soteleyin.
.
2. Bol suda yıkayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz küçük doğranmış kuşbaşı dana etlerini ekleyip yüksek ateşte kavurma işlemini sürdürün.
.
3. Közlenmiş patlıcan püresi ve haşlanmış garnitür ilavesiyle pişirme işlemini orta ateşte sürdürün.
.
4. Kıvam almaya başlayan etlere sıcak et suyu ekleyip kısık ateşte pişirme işlemini sürdürün. Kekik, tuz ve karabiber ilavesiyle çeşnilendirin.
.
5. Suyunu çeken et karışımını ısıya dayanıklı bir fırın kabına alıp üzerini düzeltin. Önceden hazırladığınız beşamel sos ve rendelenmiş kaşar peyniri ilavesiyle önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 40-45 dakika kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER