MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Masterchef Burak Revanbahş’ın Kaşık Attıracak Soğanlı Baklava Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI15 Porsiyon

MigrosTV’den herkese merhabalar! Televizyonda yayınlanan yarışma programlarında şeflerin kaşık atacak kadar çok beğendiği tarifleri sizlerle paylaşacağımız yeni serimiz Kaşık Attıran Tarifler’in ilk bölümü ile sizlerleyiz!

Serimizin bu bölümünde Masterchef 2022 programında hazırlamış olduğu Soğanlı Baklava tabağıyla jüri üyesi şeflerden alkış toplayan Burak Revanbaşh konuğumuzdu. Program içerisinde özellikle tarife başladığı anda herkesi heyecanlandıran ve ortaya nasıl bir şey çıkacağını herkesin merak ettiği tabak final aşamasına kadar gelmiş ve şeflerin tamamından büyük övgü almıştı. Bizler de bu aykırı gibi görünen ancak lezzetine doyum olmayan tabağı sizlerle paylaşmak istedik.

Sizler de aşağıda yer alan listeden malzemelerinizi hazırlayabilir ve videomuzu izleyerek bu şahane tarifi pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Özellikle Burak Revanbaşh’ın yönlendirme ve püf noktalarına dikkat ederseniz, sunduğunuzda herkesi şaşırtacak bu lezzeti kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Şimdiden herkese afiyet olsun!

Masterchef Burak Revanbahş’ın Kaşık Attıracak Soğanlı Baklava Tarifi
MALZEMELER
  • Şerbeti İçin; Şeker

    1 su bardağı
  • Su

    1,5 su bardağı
  • Limon

    Çeyrek dilim
  • İç Harcı İçin; Soğan

    3 adet
  • Sade yağ

  • Su

    Yarım su bardağı
  • Kahve

    3 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
ŞEFİN PÜF NOKTASI

Soğanlar hamurların tam ortasında olmalı ve her katta mutlaka yağ sürülmelidir. 20. kat hamurdan sonra iç harcınızı serebilir ve sonra katları tamamlayabilirsiniz.