Milföyden Tuzlu Kek Tarifi
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
3,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.604
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Milföyden Tuzlu Kek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

5 çayına lezzet katan, evde, ofiste dostlarımızla geçirdiğimiz her anı güzelleştiren, kahvenin, çayın en yakın arkadaşı kekten harika bir sürpriz var! Kek sevgimiz bu kez milföy hamuru ile buluştu… Mutfağa geçmeden önce; Kek tarifleriniz arasına girmeye aday tarifimizin kısa ve pratik videosunu hemen izleyin. Bu nefis tariflerimizi de kaçırmayın; Malta erikli muhallebi, yeni dünya kebabı.

Pişirme önerisi:

Arzu ettiğiniz şarküteri ürünlerle milföy bohçaları hazırlayıp milföyden tuzlu kek yapabilirsiniz.

Servis önerisi:

Ketçap, mayonez, yoğurt ve taze baharatlar ilavesiyle hazırladığınız dip soslar eşliğinde servis edebilirsiniz.

Milföyden Tuzlu Kek Yapımı:

1. Oda sıcaklığında çözdürdüğünüz milföy hamurlarını dört eşit parçaya bölün.
2. Suyunu süzdürdüğünüz top mozzarella peynirleri ve sucuğu küp şeklinde kesin. Ayrı bir servis kasesinde pesto sosla harmanlayın.
3. Kare şeklinde kestiğiniz milföy hamurlarının orta kısımlarına sucuklu ve mozzarella peynirli iç harçtan koyup kapatın.
4. Hazırladığınız milföy bohçalarının bir bölümünü tek sıra halinde kek kalıbına dizin. Üzerine rendelenmiş cheddar peyniri serpiştirip bohçalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın.
5. Çırpılmış yumurta sarısı sürüp üzerine kalan cheddar peyniri serpiştirdiğiniz milföyden tuzlu keki, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika kadar pişirin.
6. Pişirme işlemi sonrasında kalıbından ters çevirerek çıkardığınız tuzlu keki sıcak olarak bekletmeden servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER