BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK15'DK
-
PİŞİRME50'DK
-
KİŞİ SAYISI8 Porsiyon
“Nefis bir pasta yemek için pastanelere para vermeme gerek yok, ben evimde kendi ellerimle hazırlarım.” dediyseniz sizi sıradaki videomuza davet ediyoruz! Harika bir pastayı kendiniz yapmaya karar verdiyseniz pastanın ana malzemelerinden biri olup tüm sonucu etkileyecek güce sahip pandispanya kekinin nasıl yapılması gerektiğini de iyi bilmelisiniz.
Pandispanya kekinin yapımı ciddiye alınması gerekir, öyle ki; kek hamurunun çok kabarmaması aynı zamanda sonradan sönmemesi için gerekli püf noktaları uygulanmalıdır. Bu yüzden sıradaki videomuzda kolları sıvadık ve mükemmel bir pandispanya kekinin nasıl yapılmasına dair gerekli tüm incelikleri anlattık.
Mükemmel bir pandispanya keki hazırlamak istiyorsanız bu kılavuzu incelemeden işe başlamayın! Mükemmel bir pandispanya nasıl yapılır, pandispanya yaparken nelere dikkat edilmelidir, pandispanyanın kusursuz olması için püf noktaları nelerdir gibi soruların cevabını bulabileceğiniz videomuzu hemen izleyin. Şimdiden kolaylıklar dileriz!
Püf Noktası:
Malzemeleri çırparken mutlaka cam kase kullanın.
Tüm malzemeler oda sıcaklığında olmalı.
Unu mutlaka eleyerek kullanın, bu hamurunuzun daha iyi kabarmasını sağlayacaktır.
Metal kaşık kullanmayın, silikon veya tahta kaşık kullanın. Metal kaşık hamurunun kabarmasını engeller.
Pandispanyayı piştikten hemen sonra kabından dikkatli bir şekilde çıkartın bu işlem kekin nemlenmesini önler.
Mutlaka yumurta beyazını ve sarılarını iyice çırpın bu işlem kekinizin daha yumuşak olmasını sağlar.