BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK10'DK
-
PİŞİRME20'DK
-
KİŞİ SAYISI2 Porsiyon
Pastayı kime sorsak ona bayıldığını söyler. Peki pastaya bayılmanızın temel nedeni nedir, hiç düşündünüz mü? Muhteşem bir kek mi, muhteşem meyveler ya da muhteşem çikolata mı? Elbette pasta yapımında kullanılan her bir malzemenin kaliteli olması, mükemmel bir sonuç elde edebilmek için çok önemlidir; ancak pasta denince mükemmel bir kremanın önemi çok daha fazladır. İşte sıradaki videomuzda tam da bu önemli konuya değindik.
Mükemmel bir pasta hazırlamak istiyorsanız bu kılavuzu incelemeden işe başlamayın! Mükemmel bir krema nasıl yapılır, pasta kreması yaparken nelere dikkat edilmelidir, kremanın kusursuz olması için püf noktaları nelerdir gibi soruların cevabını bulabileceğiniz videomuzu hemen izleyin. Şimdiden kolaylıklar dileriz!
Püf Noktaları
Streç filmin kremaya tamamen değmesini sağlayın, aksi halde üzeri kabuk bağlar ve bu hoş olmaz.
Kullanmadan önce mutlaka tekrar çırpın, kıvamının ne kadar akışkan ve güzel olduğunu göreceksiniz.
Kıvam alana dek sürekli ve hızlı şekilde karıştırın, bu işlem kıvamının pürüzsüz olmasını sağlar.
Un ve nişastayı elenmiş olarak kullanın, yoksa kremanın içerisinde topaklanır.
Yumurtalı ve unlu karışımı süte ilave etmeden önce mutlaka ısıyı dengeleyin, aksi taktirde pütürlü bir kremanız olur.