MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Nefis Carte d’Or ile Taçlanan Tatlı Tarifleri Dondurmalı Kruvasan
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI10 Porsiyon

Kruvasanı eşsiz bir tat ile tamamlamak isteyenlere harika bir öneri; dondurmalı kruvasan.

Nefis Carte d’Or ile Taçlanan Tatlı Tarifleri Dondurmalı Kruvasan
MALZEMELER
  • milföy hamuru

    5 adet
  • yumurta sarısı

    1 adet
  • carte d'or chocolatier

    1 paket
  • pudra şekeri

    2 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Milföyleri üçgen şekilde uzunlamasına kesin.

  • 2. Adım

    Ardından üçgenin enli tarafına ufak bir kesik atalım. (Bu işlem kenarların dışa doğru çıkmasını ve kruvasan görüntü vermesini sağlayacaktır.)

  • 3. Adım

    Kestiğiniz milföyleri çok sıkmadan sigara böreği gibi sarın ve kenarlardan biraz bükerek hafiften yarım ay şekli verin.

  • 4. Adım

    Tüm milföy hamurları bitene dek aynı işlemi uygulayın.

  • 5. Adım

    Yağlı kağıt serili fırın tepsisine ekleyin ve üzerine yumurta sarısını sürün.

  • 6. Adım

    Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20-25 dk pişirip soğuması için bekleyin.

  • 7. Adım

    Soğuyan kruvasanları ortadan ikiye bölün. İçerisine bir top carte d'or chocolatier ekleyin ve son olarak üzerine pudra şekeri eleyerek servis edebilirsiniz.