Öğrenci Evi 2. sezonumuzda pratik ve lezzetli tarifler hazırlamaya devam ediyoruz. Bu hafta öğrenci evlerinin ziyafet sofrasına yakışır nefis bir milföy mantı pişiyor! Az malzemeyle kısa sürede tarifler hazırlamanın keyfine varmak için izleyin, keyifli dakikaları kaçırmayın! Her filmde farklı ve pratik öneriler MigrosTV’de!
Milföy Mantı Yapımı:
2. Tuz ve karabiber ilave edin.
3. Doğradığınız milföy hamurlarının içine sarın.
3. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.
4. Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
4. Fırından çıkarınca tabaklara alın.
5. Üzerine yoğurt ekleyin.
6. Eritip, kırmızı biber ve nane ile kavurduğunuz yağı da dökerek servis edin.