Palamut Buğulama Tarifi
5.825 votes, average: 4,13 out of 55.825 votes, average: 4,13 out of 55.825 votes, average: 4,13 out of 55.825 votes, average: 4,13 out of 55.825 votes, average: 4,13 out of 5
4,13/5Toplam: 5.825 Oy
view 102B+
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Palamut Buğulama Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Palamut Buğulama en sağlıklı akşam yemeği alternatiflerinden biri. Bu pişirme yöntemi sayesinde yemeğin içindeki vitamin ve mineraller kaybolmaz. Bu şık, hafif ve lezzetli tarif şimdi MigrosTV’de.

Palamut Buğulama Yapımı:

1. Temizlenmiş palamudu parmak kalınlığında dilimleyin.
2. Soğanları soyup balık dilimleri ile yaklaşık aynı kalınlıkta yuvarlak dilimler halinde kesin.
3. Domatesleri de aynı şekilde yuvarlak dilimleyin.
4. Limonu yıkayıp kurulayın ve yuvarlak dilimleyin.
5. Bir fırın kabının içine limon dilimlerini yerleştirin.
6. Palamut, soğan ve domates dilimlerini değişimli olarak fırın kabının içine sırt sırta dizin.
7. Karabiber tanelerini serpiştirin.
8. Tuz serpip zeytinyağını gezdirin.
9. Defne yapraklarını bir kenarına yerleştirip kabın üzerini alüminyum folyo ya da yağlı kağıt ile kapatıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişmeye bırakın.
10. 20 dakika sonra kabı çıkarın ve üzerindeki kağıdı alıp tekrar fırına verin.
11. 5-10 dakika kadar fırınlayıp çıkarın. Sıcak olarak servis yapın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER