MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Panda Pasta Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI8 Porsiyon

Mutfağınızın en tatlı, en göz alıcı tarifi olmaya aday; Panda pasta! Bebek bisküvisinin tatlı lezzeti, krem şanti ve kakaonun enfes tadıyla buluşuyor ve ortaya kesmeye kıyamayacağınız, sevimli bir panda çıkıyor… Tadına baktığınızda tarifimizi not edeceğiniz garanti! Mutlaka deneyin. Şerbeti içine çeken pandispanya ile kremanın eşsiz birleşimi ise Kıbrıs tatlısı tarifimizde!

Püf noktası:

Yumurta aklarını sarılarından dikkatli bir şekilde ayırmaya dikkat edin.

Servis önerisi:

Bir gece boyunca derin dondurucuda beklettiğiniz panda pastayı arzuya göre önceden hazırlayıp soğuttuğunuz çikolata sos ve file badem eşliğinde servis edin.

Panda Pasta Tarifi
MALZEMELER
  • bisküvisi

    3 paket bebe
  • süt

    1,5 su bardağı
  • krem şanti

    Kreması için; 3 paket toz
  • süt

    2 su bardağı soğuk
  • -yumurta- akı

    4 adet
  • pudra şekeri

    5 yemek kaşığı
  • kakao

    25 gram toz
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Dikkatli bir şekilde ayırdığınız yumurta aklarını derin bir kaseye alıp yüksek devirde çırpmaya başlayın.

  • 2. Adım

    Azar azar pudra şekeri ekleyip kıvam aldığında bir kenarda bekletin.

  • 3. Adım

    Ayrı bir kaseye aldığınız toz krem şanti karışımlarını soğuk süt ilavesiyle çırpıp kıvam almasını sağlayın.

  • 4. Adım

    Çırpılmış krem şantiye katı bir hal alan yumurta aklarını ekleyip bir spatula yardımıyla alttan üste doğru karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı ikiye bölün.

  • 5. Adım

    Yarısına kakao ekleyip bir çırpıcı yardımıyla karıştırdıktan sonra derin ve çukur bir kabı streç filmle kaplayın.

  • 6. Adım

    Orta kısmına az miktarda sade krema ekleyip teker teker süte bandığınız bisküvileri dizmeye başlayın. Bir kat kakaolu krema, bir kat bisküvi, bir kat sade krema olmak üzere aynı işlemi tekrarlayın.

  • 7. Adım

    Tüm malzeme bittiğinde servis kasesinin kenar kısımlarında kalan streç filmi üzerine kapatın. Hazırladığınız tatlıyı derin dondurucuda bir gün kadar bekletin.

  • 8. Adım

    Ertesi gün servis tabağına çıkardığınız pastayı, arzuya göre önceden hazırladığınız çikolata sos eşliğinde servis edin.