MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Pastırma ve Kremalı Penne Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Pastırma ve Kremalı Penne Tarifi pastırmanın keskin lezzeti ile kremanın yumuşaklığını bir araya getiriyor ve penne makarnayla karıştırıyor. Bu enfes makarna tarifi için buyurun MigrosTV’ye!

Spagettinin üzeri için nefis sos tariflerimizi izlediniz mi? Kırmızı ve beyaz lahanalı dip sos, susamlı dip sos ya da kırmızı köz biberli sos. Hepsi şimdi MigrosTV’de yayında!

Pastırma ve Kremalı Penne Tarifi
MALZEMELER
  • tereyağı

    2 yemek kaşığı
  • pastırma

    150 gr
  • yumurta

    4 (Sadece sarısı)
  • krema

    200 ml
  • parmesan

    60 gr
  • maydanoz

    Bir kaç dal
  • tuz

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
  • penne makarna

    1 paket
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Maydanozları çok ince kıyın.

  • 2. Adım

    Pastırmaları ince çok büyük olmayan parçalar halinde kesin.

  • 3. Adım

    Yumurta sarıları,krema ve parmesanı iyice karıştırın.

  • 4. Adım

    Geniş bir tavada tereyağı eritin ve pastırmaları içine ekleyip 3-4 dakika orta ateşte pişirin.

  • 5. Adım

    Haşladığınız ve süzdürdüğünüz makarnaları sıcakken tencereye ekleyin.

  • 6. Adım

    Tenceredeki makarnaları ocaktan alın.

  • 7. Adım

    Hazırladığınız kremalı, yumurtalı ve parmesanlı karışımı sıcak makarnaların üstüne dökün; karabiber ve tuzunu kontrol edip son olarak maydanozu ekleyip iyice karıştırın.(makarnanız soğuksa sos yoğunlaşmaz böyle bir durumda çok kısık ateşte sos yoğunlaşa kadar karıştırarak ortalama 1-2 dakika pişirmeye devam edin.)

  • 8. Adım

    Sıcak olarak servis edin.