MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Pazılı Barbun Tava Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI3 Porsiyon

Ne olursa olsun tava balığını mı seversiniz? Közlenmiş kırmızı biber ile sarımsağın buluştuğu ve tüm bu olan bitene barbunun şahit olduğu nefis bir tarif sizi bekliyor. Üstelik barbun tava yapmak bir o kadar pratik. Misafirlerinize farklı bir balık lezzeti sunmak istiyorsanız, barbunya tarifimizi kaçırmayın!

Diğer balık tariflerimizi izlediniz mi? Ispanak yaprağında rulo çipura, fırında pazılı çipura, fırında mantar soslu çipura.

Pazılı Barbun Tava Tarifi
MALZEMELER
  • barbunya balığı

    12 adet
  • pazı

    6 adet
  • kırmızı biber

    3 közlenmiş
  • sarımsak

    4 diş
  • limon

    1 adet
  • Migros zeytinyağı

    1 kahve fincanı
  • Migros un

    1 çay bardağı
  • Migros tuz

    Bir tutam
  • Migros zeytinyağı

    2 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Balık sofralarınız için seçme lezzetler hazırlayın.

  • 2. Adım

    Pazı yapraklarını suda 2-3 dakika haşlayın.

  • 3. Adım

    Közlenmiş kırmızı biberlerin kabuklarını soyup mutfak robotunda ezin.

  • 4. Adım

    Migros zeytinyağı ve limon ile tatlandırın.

  • 5. Adım

    Sarımsakları fırında kabuklarıyla birlikte pişirip içlerini ezin.

  • 6. Adım

    Balıkları tuz serptiğiniz una bulayıp kızgın zeytinyağında tavada kızartın.

  • 7. Adım

    Pazı yapraklarını kendi ekseninde yuvarlayarak servis tabağına yerleştirin.

  • 8. Adım

    Ortasına kırmızıbiber püresi ile sarımsak püresini ilave edin.

  • 9. Adım

    Üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Kızarttığınız balıklarla birlikte servis yapın.