Portakallı Sos Tarifi
3 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 5
4,67/5Toplam: 3 Oy
view 9.030
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Portakallı Sos Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Nefis sos tarifleri MigrosTV’de. Portakal kabuğuyla, portakal suyuyla güzelleşen, nefis bir lezzet ve kıvam kazanan tarifimiz, dondurma ve tatlılarınıza çok yakışacak… Kış güneşi portakal sosu için videomuzu izleyin.

Püf noktası:

Akçaağaç şurubu yerine bal ya da esmer şeker kullanabilir, çok az tarçın ekleyebilirsiniz.

Portakallı Sos Yapımı:

1. Portakal sosu için; portakal kabuklarını uzun ince şeritler halinde kesin. Ortadan ikiye kestiğiniz portakalların suyunu sıkın.
2. Tereyağını küçük bir sos tenceresinde eritin. Rendelenmiş portakal kabuklarını ekleyip kısa süreli kavurun.
3. Akçaağaç şurubu ve taze sıkılmış portakal suyu ilavesiyle kısık ateşte 5 dakika kadar pişirdikten sonra ocaktan alın.
4. Arzu ettiğiniz hamur işi ve tatlı tariflerinin servisinde sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER