MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Salçalı Biftek Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Lokum gibi pişmiş bir biftek olsa, üzerine de hafif acı ve çeşitli baharatlar ile hazırlanmış salça gezdirilse buna hangi damak tadı karşı çıkabilir ki?  O hâlde bu tarifimize bir göz atın!

Bir miktar yağ ile güzelce kızaran biftekler, daha sonrasında sarımsak ve soğanın şifasına yatırılıp kekik ile aromalandırılıyor. İster suyuna banarak tüketebileceğiniz, isterseniz sunumunu pilav ekleyip zenginleştirebileceğiniz harika bir seçenek oluyor. Nefis salçasının kokusu ile sizi etkisi altına alıp, yumuşacık kıvamı ile âdeta bir yiyeni bir de yemeyeni pişman ediyor! Salçalı biftek için çatal -bıçaklarınız da hazırsa bizim tarif videomuz çoktan hazır. Salçalı biftek yapımı hakkında tüm detaylar için videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

Salçalı biftek tarifi, salçalı biftek yapımı, salçalı biftek yapılışı, salçalı biftek hazırlanışı, salçalı biftek nasıl hazırlanır, salçalı biftek nasıl yapılır, salçalı biftek malzemeleri, ev yapımı salçalı biftek, nefis salçalı biftek, pratik salçalı biftek ve daha birçok et tarifi MigrosTV’de. Bizi takip etmeye devam edin!

Salçalı Biftek Tarifi
MALZEMELER
  • biftek

    4 adet
  • zeytinyağı

    4 yk zeytinyağı
  • kimyon

    1 çk
  • tuz

    1çk
  • biber salçası

    1 yk acı
  • soğan

    2 adet kuru
  • sarımsak

    2 diş
  • taze kekik

    2 dal
  • su

    3 sb sıcak su
  • domates salçası

    1 yk
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    4 adet biftek ilk olarak tavada arkalı önlü 2-3 dakika pişirilir, ardından tavaya ince halkalar halinde doğranan soğan ve sarımsaklar ilave edilir.

  • 2. Adım

    Üzerine pişen etler yerleştirilir. Ardından geriye kalan tüm malzemeler bir kabın içerisinde karıştırılıp erlerin üzerine eklenir.

  • 3. Adım

    Kapağı kapatılan tavada yaklaşık 20 dakika kadar pişirir ve servis edilir.