BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK20'DK
-
PİŞİRME40'DK
-
KİŞİ SAYISI6 Porsiyon
İnsanlar ikiye ayrılır o leziz yuvarlak susamlı şeye simit diyenler ve gevrek diyenler.
İnsanlar yine ikiye ayrılır; simiti bölerek yiyenler, simiti bölmeden ısırarak yiyenler.
Neyse; biz bu tartışmalara hiç girmeyelim, siz kendinize göre olanı seçin; ancak buluşulacak ortak bir nokta var ki o da simitin gerçekten milli yiyeceklerimizden biri gibi olması.
Vapur-martı ikilisini tamamlayan ayran ya da çayın en iyi dostu, krem peynirin sürülmek için can attığı, kolayca ve ucuzca karın doyurup daha çok manevi yönümüzü zenginleştiren, şiirlere hatta şarkılara konu olan harika buluşlardan biri o!
Hadi bakalım susam tanelerinin gücü adına! Evde simit yapıyoruz!
Simit nasıl yapılır, simit tarifi, evde simit yapımı, çıtır çıtır simit tarifi ve daha birçok lezzet MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.