MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Süt Burger Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Et burger, tavuk burger, cheese burger ve daha onlarcası… İsimlerini bile okurken ağzımızın sularını akıtmaya yeten lezzetlerdir. Hele ki yanında bir de patates kızartması varsa, o parmaklar lezzetten yenecek demektir. Neyse, konumuz bu değil. Konumuz bu kez süt burger! Evet, süt burger; ilk kez tanışacak olanlar hiç pişman olmayacak şimdiden söyleyelim.

Çocukların da çocuk kalanların da bayılacağı bir tat olmaya aday olan süt burgeri kendiniz hazırlayın da puanlayın bakalım. Bol vitaminli, bol lezzetli süt burger nasıl yapılır tüm detaylar videomuzda.

Süt burger tarifi, süt burger nasıl yapılır, süt burger hazırlanışı, evde süt burger yapımı, kolay süt burger nasıl yapılır ve daha birçok farklı lezzet MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.

Süt Burger Tarifi
MALZEMELER
  • yumurta

    2
  • şeker

    4 çk.
  • sıvı yağ

    1/2 çb.
  • süt

    2 sb.
  • kabartma tozu

    1 paket
  • vanilya

    1 paket
  • kakao

    2 yk.
  • un

    2.5 sb.
  • kremşanti

    Kreması İçin; 1 paket
  • krema

    100 ml.
  • bal

    1 tk.
  • süt

    1/2 çb.
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak bir karıştırma kabı içerisine 1 paket krem şanti ve krema alınıp çırpılır.

  • 2. Adım

    Hafif kıvam alan kremaya bal ve süt eklenerek yoğun kıvama gelene dek çırpılmaya devam edilir ve beklemesi için buzdolabına kaldırılır.

  • 3. Adım

    Ardından başka bir karıştırma kabına yumurta ve şeker alınarak şeker eriyene kadar çırpılır.

  • 4. Adım

    Daha sonra sıvı yağ ve süt eklenir. Son olarak diğer malzemeler eklenerek yoğun bir hamur elde edilir.

  • 5. Adım

    İnce bir krep tavasına hamurdan birer kepçe dökülerek her iki tarafı pişirilir.

  • 6. Adım

    Pişen her iki hamur arasına hazırlanan kremadan sıkılır ve hafifçe her tarafına yayılması için bastırılıp, servis edilir.