Tas Kebabı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,61/5 Toplam: 5.267 Oy
view 72.935
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Tas Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Nefis bir tas kebabı yapmaya ne dersiniz? Sarımsak ve baharatlarla harmanlanan enfes tas kebabı tarifimizi kaçırmayın! Türk Mutfağı’nın en özel tarifleri MigrosTV’de!

Tas Kebabı Yapımı:

1. Soğanları ve sarımsakları yemeklik doğrayın.
2. Yağ konmuş orta büyüklükte tencereye koyun.
3. Kuşbaşı doğranmış etleri üzerine döküp, karıştırın.
4. Salça ve domatesi ilave edin.
5. En son baharatı ekleyin, iyice karıştırın.
6. Malzemeyi tencerenin ortasına toplayıp, cam büyük bir kaseyi, etler tamamı ile içinde olacak şekilde kapatın ve çok kısık ateşte pişirmeye başlayın.
7. Etler suyunu saldığında tuzunu ilave edin. Yemek suyunu çekene kadar pişirin. Sıcakken servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER