Tas Kebabı
5.268 votes, average: 4,61 out of 55.268 votes, average: 4,61 out of 55.268 votes, average: 4,61 out of 55.268 votes, average: 4,61 out of 55.268 votes, average: 4,61 out of 5
4,61/5Toplam: 5.268 Oy
view 81.164
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Tas Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tas kebabı yiyebilmek için şehrin en özel restoranlarını araştıranlar size harika bir haberimiz var! Kim demiş tas kebabı evde yapılmaz diye? Kendi evinizde kendi ellerinizle kusursuz bir tas kebabı hazırlayıp ister suyuna bana bana ister yanında pilavınızı kaşıklaya kaşıklaya gönlünüzce yemeye hazır mısınız? Biz tarifi vermeye çoktan hazırız!

Kuşbaşı etlerin, havuç ve patates küpleriyle buluşturarak önce tenceredeki renkli aşklarına gözlerimizle, daha sonra bu aşka damaklarımızı ortak ediyoruz. Eğer siz de yemeğe gelecek misafirinize özel bir et yemeği yapayım diyorsanız bu nefis kebaba şans verebilirsiniz. Yanına bir pirinç pilavı da eklerseniz sizden iyi ev sahibi olmaz. Geri kalan detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Tas Kebabı Yapımı:

1. İlk bir tencere içerisine tereyağ ve sıvı yağı ilave edin ardından erleri ilave edip.
2. Etler suyunu salıp çekene kadar pişirin. Soğanı ve sarımsağı ilave edip hafifçe kavurun ardından unu ve suyu ilave edip patates ve havucu da ekleyin.
3. Tüm malzemeleri yumuşayana kadar pişirin. Piştikten Sonee baharatlarını ilave edin bir iki taşım daha kaynatıp Ocak’tan alıp servis edin.
. ervis önerisi
. sterseler göre taze baharatlar ile birlikte servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER