MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Tavuk Şinitzel Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK5'DK
  • PİŞİRME10'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Size abur cubur lezzetinde, sağlıklı bir seçenek tarifi sunuyoruz. “O nasıl oluyor?” dediğinizi duyar gibiyiz. Tavuk şinitzel ile gayet mümkün oluyor! Besleyici, bol proteinli, çıtır çıtır ve yumuşak! Öyle çok yönlü, öyle sevilesi. Hem tavuk sevmeyen çocuklar proteinden mahrum mu kalsın? Kalmasın elbet, hemen bu tarifi uygulayın ki onlar da tavuğu sevebilsin!

Dışarıda yediğiniz kovalar dolusu tavuklara karşı, evde kendi ellerinizle hazırladığınız tavuk şinitzeller oldukça iddialı olacak şimdiden uyaralım! Maç toplantılarında, arkadaş sohbetlerinde bu kez dışarıdan kova tavuk sipariş etmek yerine bu tavuk şinitzellere yer açın!

Yapımı kolay, yemesi leziz tavuk şinitzel yapımının tüm detayları videomuzda! Şimdiden afiyet olsun.

Tavuk şinitzel tarifi, tavuk şinitzel yapımı, evde tavuk şinitzel nasıl yapılır, pratik tavuk şinitzel hazırlanışı ve daha birçok lezzet için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Tavuk Şinitzel Tarifi
MALZEMELER
  • tavuk göğüsü

    2
  • yumurta

    2
  • Galeta unu

  • un

  • tuz

    1 çk.
  • karabiber

    1 çk.
  • sıvı yağ

    Kızartmak İçin;
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Fileto halinde kesilmiş olan tavukların her yeri una bulanır.

  • 2. Adım

    Yumurtaya tuz ve karabiber eklenerek çırpılır.

  • 3. Adım

    Ardından yumurtaya ve son olarak galeta ununa batırılır.

  • 4. Adım

    Uygun bir tavaya yağ alınarak kızdırılır.

  • 5. Adım

    Tavuklar kızdırılmış olan sıvıyağın içerisine konularak her iki yüzüde kızartılır. Sıcak bir şekilde servis edilir.