Turp Cacığı Tarifi
3 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 5
3,33/5Toplam: 3 Oy
view 3.892
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Mevsimin vitamin ve lezzet dolu sebzesi! Turp cacığı tarifi MigrosTV’de. Turp cacığı tarifi ve daha fazla pratik, sebzeli tarifleriçin takipte kalın. Mutfakta harikalar yaratacağınız lezzetli ve pratik tarifler, kısa zamanda sağlıklı menüler yaratacağınız öneriler, tüm püf noktaları ile MigrosTV’de.

Püf noktası;

Turp cacığını biraz buzdolabında bekletmek, lezzeti arttıracaktır.

YAPILIŞI:

1. Kabukları ile beraber turpu iri olarak rendeleyin rendeleyin.
2. Sarmısakları ezerek tuz ile beraber yoğurta katın.
3. Turp rendesinide ekleyin.
4. Zeytinyağı ve ceviz ile sunum yapabilirsiniz.
.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER