Turuncu Mutfak’tan Tarifler: Fırında Bonfile ve Üç Mantarlı Ragu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,00/5 Toplam: 11 Oy
view 5.303
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Fırında Bonfile ve Üç Mantarlı Ragu Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Turuncu Mutfak‘ta yine nefis bir lezzetin peşindeyiz… Macrocenter Atölye Mutfak Şefi Mert Boz harika bir yemek yapıyor; Fırınlanmış Bonfile & Üç Mantarlı Ragu.

Fırında Bonfile ve Üç Mantarlı Ragu Yapımı:

1. Etin şeklini koruması için bonfileyi sicim ip ile sararak bağlayın.
2. Bonfilenin üzerine tuz ve karabiberi serpin.
3. Döküm tavaya 2 kaşık zeytinyağını dökün.
4. Tavayı ısıtın ve her iki yüzünü de 2 dakika kadar tutarak, bonfile eti mühürleyin.
5. Taze kekikler doğrayın ve derin bir kaba alın.
6. Kalan zeytinyağını da kekiklerin üzerine boşaltın.
7. Tane hardalı da ilave edin.
8. İyice karıştırın.
9. Fırça yardımıyla bonfilenin üzerine sürün.
10. 180 dereceye ısıttığınız fırında 20-25 dakika pişirin.
11. Bonfileyi bir kenara aldıktan sonra mantarları kabaca 4 parçaya bölün.
12. Shiitaki mantarının sadece saplarını ayırın.
13. Tavada zeytinyağını kızdırın, sarımsakları ilave edin ve çevirin.
14. Ardından mantarları da ekleyerek soteleyin.
15. Mantarları soteledikten sonra kremayı da tavaya mantarların üzerine dökün.
16. Tuz ve karabiber de ekleyin ve krema koyulaşana kadar çevirin.
17. Raguyu servid için kasenize alın.
18. Doğradığınız frenk soğanları ile süsleyin.
19. Bonfileyi de ince dilimler halinde keserek birlikte servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER